FRI LEVERING TIL PAKKEBOKS VED ORDRE OVER KR.500,-LEVERING FRA DAG TIL DAG

SCHOLL BIOMECHANICS

DU KOMMER LANGT

Hvor mange skridt tager du om dagen? Og hvordan tager du dine skridt? 
Hvis du er ligesom 70% af jordens befolkning, har du en tendens til at vippe din fod indad, mens du går.

At dreje ind ad, som det kaldes, er derfor mere almindeligt. Pronation behøver ikke at udgøre nogen som helst problemer. 
Men for nogle forårsager det, at en ubalance spreder sig opad i kroppen - fra fødder-knæ til hoften, ryggen og op til nakken og skuldrene.

For dem, der ofte er på deres fødder, kan din gang påvirke livet mere, end du måske tror. Hvis du har et erhverv, der kræver, at du står eller går meget,
og du overbelaster dine fødder - så har du alt at vinde ved at få hjælp til et bedre liv omkring dine fødder.

Det er her, Scholl Biomechanics® kommer ind. Med vores sko og såler bliver en patenteret og dokumenteret effektiv teknologi tilgængelig for flere. 
Måske kan du gå længere, end du turde drømme.

VORES MODELLER

SPINNER

SPINNER

SPINNER

En unisex sandal med blødt ruskind, 3 justerbare velcro stropper med fuld foring i blødt og behageligt strik. Sålen er lavet af TPR-gummi for at forhindre utilsigtet glidning. Et perfekt alternativ i stedet for en behagelig sko om sommeren. En god løsning for dem, der lider af over pronation.

DARWIN

DARWIN

DARWIN

findes både damer og herre i fritidssko med strikket overdel i blødt tekstilmateriale og en EVA-Phylon ydersål og TPR-gummi ydersål. For at give dig begge en behagelig og stabil sko. Lavet til at modvirke smerter, hvis du lider af over pronation.

FELIX

FELIX

FELIX

En fritidssko oprettet under de samme betingelser som Darwin. Kun med et andet design. Felix er et perfekt alternativ i stedet for vores andre behagelige sko.

JUMP

JUMP

JUMP

Vores sportive slip-on sko, der passer både til mænd og kvinder. Den øverste er lavet af mesh med høj åndbarhed. Denne komfortable sko er også elastisk og forstærket med syntetisk læder. Skoen har en sål med høj stødabsorberende kapacitet på trods af sin lette vægt og støbte gummidele for at forhindre skrid ulykker.

GLADE

GLADE

GLADE

Fritidssko i unikt design til kvinder. Overdelen er lavet af blødt jersey-stof, så fødderne kan trække vejret. En behagelig sko, der er foret med ekstra tykt skummateriale for den bedst mulige komfort og følelse.

HVORDAN VED DU NØJAGTIGT, HVILKEN SKO DU SKAL BRUGE?

Hos Scholl/Nygaard forstår vi, hvor svært det kan være at finde den rigtige sko/sandal eller inder sål. Der er mange faktorer, der spiller en rolle i købsprocessen. Skoene skal have den rette pasform sammen med den rigtige farve, den rigtige stabilitet og styrke på skoen, den rigtige model og ikke mindst den rigtige pris. Det er også grunden til, at vi eksisterer. Vi så behovet for komfortable sko på markedet med alle markedets krav, vi synes vi har det perfekte sortiment. Især for dem, der leder efter ortopædiske sko. Når man leder efter en ergonomisk løsning til kroppen, skal prioriteten være kvalitet og komfort. Vores komfortable sko/sandaler og indsatser er udviklet til netop dette formål. Vores sko er hvad vi synes er en perfekt blanding. Sammen med komforten og kvaliteten, vi har også tænkt på designet så vi kan være på forkant med vores kunders ønsker at købe de rigtige sko/sandaler er et skridt i den rigtige retning. 

PRONATION

HVORFOR SKAL JEG KØBE EN PRONATIONS SKO?

Hvis du er en aktiv person, der lever et begivenhedsrigt udendørsliv med mange længere vandreture, ud over hverdagen kan være netop af denne grund sammen med det faktum, at du sandsynligvis er begyndt at føle smerter i led, hæle, nedre del af ryggen og nogle muskeldele, har din ortopædiske kirurg måske anbefalet, at du begynder at bruge en pronations sko. Vores pronations sko er designet til at imødekomme komfort og korrekt fod stilling.

Vores pronations sko sammen med Scholl Biomechanics® med indbygget tri-plan bevægelseskontrolsystem har en klinisk effekt på din overpronation. Teknologien er udviklet i samarbejde med fodplejespecialister for at lindre smerter i fod og ben. Vi kan med stolthed sige, at vi har mange tilfredse kunder med påviste positive resultater. Ved hjælp af vores pronations sko minimeres spændingerne i fødderne på grund af forkert belastning. Brug af sko og indlægssåler forbedrer din kropsholdning, mens man reducerer smerter i hæl, ankel, knæ og ryg. Kendte smerter, hvor overpronation gang på gang har været årsagen.

HVORDAN FUNGERER TEKNOLOGI I PRONATIONS SKO?

Man kan sige, at teknologien i vores pronations sko fungerer som en ekstra pude. Vores sko er lavet af et materiale der giver skoene den absolut bedste kvalitet. Vores pronations sko er designet, så hvert skridt, som en belastet fod tager, bliver mere afbalanceret. Når skoene er lavet med Scholl Biomechanics® såler eller indsatser, hjælper skoen dig med at tilpasse hvert skridt til at finde det perfekte fod stilling som muligt for ikke at forværre skaden på din fod. En pronations sko eller -sål er til for at finde den korrekte fodposition. Når du pronere, ruller dine fødder for meget indad. Ved at købe en pronations sko hjælper du fødderne med at finde det rigtige skridt for ikke at forværre skaden. Hvert skridt, du tager med en pronations sko, hvis du lider af overpronation, er et skridt i den rigtige retning.

Vores pronations sko med en "for-lavet" inder sål der let og effektivt behandler dig med flade fødder og forsænkede fodbuer. Hvis du vil have en lidt mere avanceret løsning i dine sko, kan du besøge din nærmeste ortopæde eller fodspecialist, som igen kan hjælpe dig med at få en skræddersyet inder sål. Ofte er vores ortopædiske skoindsatser nok til at korrigere og imødegå din over pronation. Hvis du køber en pronations sko eller -såler med Scholl Biomechanics® ortopædisk teknologi, giver du langvarig smertelindring på en naturlig måde.

SCHOLL TILBEHØR

Scholl tager udgangspunkt I at det er vigtigt med personlig pleje af vores fødder
hele livet. Derfor er det vigtigt, at vi kan tilbyde et stort udvalg af plejeprodukter,
som kan give dig velvære og livskvalitet.

Se hele vores udvalg her