FRI LEVERING TIL PAKKEBOKS VED ORDRE OVER KR.500,-LEVERING FRA DAG TIL DAG

SCHOLL PRONATION

LAD OS FORKLARE, HVAD PRONATION ER - 70% AF BEFOLKNINGEN PRONERA

Pronation betyder, at når du tager et skridt så er den første kontakt ydersiden af ​​hælen, så lad foden rulle diagonalt, hvor foden derefter drejer på indersiden af ​​forfoden. Pronation er med til at give en naturlig støddæmpning af foden i landefasen.
Graden af ​​pronation varierer og kan ændres ved f.eks. gang og løb.


Hvis du begynder at lide af smerter i f.eks. ledbånd eller bemærker, at du begynder at få ankel ubehag, så er der en stor sandsynlighed for, at din pronation har udviklet sig til overpronation. Det er derefter vigtigt at købe en sko eller en sål, der er skræddersyet til dine specifikke behov. En god sko/sandal, der er tilpasset din fod, når man har pronation problemer, har du brug for et hårdere sålmateriale på indersiden som er med til at rette din fod op så den kommer i neutral stilling. Det har den effekt at foden bliver mere stabil i skoen, fodens mobilitet er begrænset en smule, men hvert skridt bliver i stedet mere behageligt og hjælper dine fødder med at tage et korrekt skridt.

Pronation kan også påvirkes af alder, fedme og graviditet. En meget almindelig grund er, at du går i gamle, slidte sko, der får vores fødder til at rulle mere ind af end fødderne burde.

PRONATIONS SKO

LAD OS FORKLARE, HVAD SUPINATION ER

Supination er at foden drejer udad med ydersiden af ​​foden når vi har den første kontakt med ​​hælen, når du sætter foden ned. Hvis du lider af supination i stedet for pronation, foreslår vi, at du tager på et par sko med god stødabsorbering i hele mellem sålen. Der er kun 2-3% af befolkningen der supinera.

SUPINATION

SUPINATION

LAD OS FORKLARE, HVAD DET NEUTRALE SKIDT ER CA. 30% AF BEFOLKNINGEN ER NEUTRALE I DERES GANG ELLER LØB

Hvis dine fødder tager neutrale skridt, betyder det, at foden ikke lider under supination eller over pronation. Dette har intet at gøre med fodens mobilitet, et neutralt trin betyder ganske enkelt at sætte foden ned i en ret vinkel mod gulvet, og trykket fordeles jævnt over hele fodsålen. Vores anbefaling for maksimal komfort, når du har et neutralt trin at du vælger sko/sandal med god støddæmpning og komfort

FODBUE HOJ

FODBUE HOJ

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG OG DINE FØDDER? HVAD BETYDER EN HØJ FODBUE?

Vores mål er altid at tilbyde den bedste ergonomiske løsning til dig. Der er mange muligheder for at hjælpe dine fødder. Hvilken fod bue har du? Lidelse fra høje fod buer er intet usædvanligt og oftest et medfødt problem. Hvis du har høje fod buer, vil vi gerne foreslå et større svang indlæg, der understøtter den hule fod.

FODBUE LAV

FODBUE LAV

HVAD BETYDER EN LAV FODBUE?

Det kan være vanskeligt at finde en løsning, der modvirker alt. For at reducere smerterne og modvirke, at pronationen bliver værre, du har muligvis brug for både en mere stabil sko og i nogle tilfælde også et indlæg.


HVAD ER LØSNINGEN?

Lad os hjælpe dig og dine fødder med at føle sig godt i vores sko eller med vores indlægssåler. Vi har en række muligheder, der er tilpasset til at støtte dig og dine fødder, uanset om du er neutral eller du pronere. Nu hvor du er kommet ind i vores webshop, håber vi, at du er klar til at investere i den rigtige sko/sandal for at forbedre dine fodproblemer. Vores sko og indsatser findes hos flere forhandlere rundt om i Danmark.

For at din komfort skal være så høj som muligt, har vi også udviklet et sortiment, der passer dig hele dit liv. Vi har pæne sko, hvor praktisk møder stil, sko der er tilpasset dem, der har brug for en behagelig sko/sandal til hverdagen, for dem, der lever en mere aktiv livsstil. Vi tro du vil finde den rette sko/sandal for dig i vores sortiment.

SCHOLL TILBEHØR

Scholl tager udgangspunkt I at det er vigtigt med personlig pleje af vores fødder
hele livet. Derfor er det vigtigt, at vi kan tilbyde et stort udvalg af plejeprodukter,
som kan give dig velvære og livskvalitet.

Se hele vores udvalg her